038-7501253
info@kameroperahuis.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Kameroperahuis nieuws

| Kameroperahuis en Het Theaterschip zijn samen op zoek naar talentvolle jonge spelers tussen de 14 en 21 jaar voor de productie "Storm in mijn hoofd". De voorstelling is onderdeel van de Proeftuin Talentontwikkeling, een gezamenlijk cultuureducatie traject van Kameroperahuis en Het Theaterschip. Eerder werkten wij al succesvol samen met Het Theaterschip aan de kermisopera Paard, Brandweerwagen en Kikker. Deze productie heeft in de zomer van 2016 ruim 25 keer gespeeld op festivals en voor basisscholen.
lees verder

| Per 1 juli neemt Annemarie Reitsma na ruim 11 jaar afscheid als directeur van Kameroperahuis. Zij draagt het stokje over aan een nieuwe, tweekoppige directie. Karin Netten vervult de positie van artistiek leider en Hannah Soepenberg die van zakelijk leider. Beiden zijn al een tijd verbonden aan Kameroperahuis.
lees verder

| Op vrijdag 20 april start om 12:00 uur de kaartverkoop van de sprookjesachtige locatievoorstelling Welstaat. Kameroperahuis tovert in samenwerking met regisseur Pepijn Cladder en componist Jan Pieter Koch Frederiksoord in september twee weken lang om tot een bijzonder oord waar verbondenheid centraal staat. De aanleiding voor de voorstelling is het 200-jarige bestaan van de Maatschappij van Weldadigheid dit jaar. De hoofdrol wordt vertolkt door Bas Keijzer (o.a. bekend van Flikken Rotterdam, musical Ciske de Rat en de films Alles is Liefde en Black Out).
lees verder

| Vorige week namen de makers van Kameroperahuis een week lang De Statenzaal in Zwolle over in het kader van SPRUIT. Ze deden onderzoek en probeerden nieuwe dingen uit. Dit resulteerde aan het eind van de week onder andere in een hoorspel, een performance voor slagwerk en dans, een optreden van gelegenheidsband ‘Haas en de Redder’, een nieuwe opera en nog veel meer.
lees verder

vorige | 1 - 2 - 3 - 4 - 5 -  volgende | laatste