038-7501253
info@kameroperahuis.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Kameroperahuis zoekt een nieuwe theatervormgever

| Kameroperahuis heeft weer plek voor een nieuwe theatervormgever. We zijn op zoek naar een theatervormgever die zich binnen een talentontwikkelingstraject van drie jaar wil ontwikkelen. Bij Kameroperahuis ontwerp- en realiseer je concepten voor muziektheaterprojecten voor verschillende doelgroepen. Je komt in aanmerking indien je niet langer dan vijf jaar bent afgestudeerd aan een kunstvakopleiding. Projecten worden zowel geïnitieerd vanuit Kameroperahuis als vanuit de makers zelf. De makers die aan ons verbonden zijn werken op freelance basis.

Sinds de oprichting ondersteunt Kameroperahuis jonge toptalenten in het maken en uitvoeren van eigentijds muziektheater. Kameroperahuis begeleidt jonge professionele schrijvers, componisten, regisseurs, zangers, musici en vormgevers en helpt ze binnen een talentontwikkelingstraject van drie jaar hun artistieke signatuur verder te ontwikkelen. Daarbij worden de makers gestimuleerd een stevig netwerk op te bouwen en te onderhouden, samenwerkingen tot stand te brengen die discipline-overstijgend zijn en om plannen te bedenken met mensen binnen én buiten de culturele sector. In telkens wisselende samenstellingen werken zij aan eigentijdse producties en projecten voor verschillende doelgroepen. Kameroperahuis daagt jonge muziektheatermakers uit om hun talent zo breed mogelijk in te zetten in de samenleving. Dit doen we binnen vier pijlers: we spelen op locatie en in theaters #speelt, zetten onze creativiteit in bij organisaties en bedrijven #werkt, op scholen #leert en in de wijk #verbindt.

Interesse?
Stuur dan uiterlijk 10 maart je CV, portfolio en motivatiebrief naar: sabine@kameroperahuis.nl. Omschrijf in je motivatiebrief waarom je bij Kameroperahuis past, wat je wil ontwikkelen en wat je binnen de vier pijlers te bieden hebt. Als je geselecteerd wordt, nodigen we je uit voor een gesprek op dinsdag 26 maart bij Kameroperahuis in Zwolle.

Foto: scènefoto Een Kersentuin door Kurt van der Elst

Deel