makers

Eva Traa
Eva Traa

Eva Traa

Violist

Eva Traa behaalde in 2014 haar masterdiploma klassiek viool aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze studeerde bij Peter Brunt en Lex Korff de Gidts. Sindsdien variëren haar werkzaamheden van het spelen van intieme klassieke kamermuziekconcerten tot het begeleiden van de Toppers in de Ziggo Dome. Remplaçeert ze in o.a. het Nederlands Philharmonisch Orkest, het Residentie Orkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest en geeft ze vioolles aan een kleine groep jonge leerlingen. Daarnaast is ze verbonden aan het nieuwe muzikale rebellencollectief Pynarello.

bekijk huidige makers

Betrokken bij o.a.

Wat zou er gebeuren als jonge theatermakers de kans kregen om vrijuit te experimenteren op een bijzondere locatie? Dat kun je zien in theaterroute SPRUIT, waar makers van Kameroperahuis de kans krijgen te maken wat ze zelf willen maken. Tijdens de route loop je als bezoeker van de ene naar de andere performance en word je verrast door wat deze talenten in huis hebben.

Wie nieuwsgierig is naar de makers van muziektheaterbeleving Welstaat (2018, Frederiksoord) kan tijdens de Open Monumentendagen 2017 al met ze kennismaken!

Collega's

bekijk alle makers
Eva Traa

Eva Traa

Sara van Gennip

Sara van Gennip

Warre Simons

Warre Simons

Céline Hoex

Céline Hoex

Eleftheria Lavdaki

Eleftheria Lavdaki

Stan Verberkt

Stan Verberkt